woensdag 24 juni 2015

Enkele overwegingen

De volgende zaken zouden gerealiseerd moeten worden:

- In de kwartierstaat elk ouderpaar uitbreiden met hun gehele gezin.
- Toevoegen van bronnen.

Dit vergt echter een zeer grote hoeveelheid tijd, en betreffende de bronnen: hoe secuur moet ik gaan? Veel zaken zijn zo te vinden wanneer men het googlet, en zo kan men zelf afwegen of de bron OK is of niet.

Blogger is ook niet een heel fijne methode om nummering aan te brengen, bijvoorbeeld bij het toevoegen van kinderen aan ouderparen; er is vaak naar mijn smaak een te grote tussenruimte, waardoor het overzicht enigszins verloren gaat. Ik zal dus even moeten kijken of ik in staat ben wat aan de html te doen. Het liefst zou ik bijvoorbeeld ook portretten toevoegen bij hen waarvan een afbeelding bestaat, maar in dit medium verspringt de tekst dan weer om de zoveel tijd etc. Ik gebruik dit medium echter omdat het eenvoudig is zaken up te loaden, en omdat het geen geld kost.

Doel: zoveel mogelijk informatie weergeven op een zo simpele en overzichtelijk mogelijke manier.
Ik hoop dat ik op zo'n manier bijdraag aan het openstellen van het verleden dat nog altijd verbonden is met ons huidige mensen.

1 opmerking:

  1. Ik ben al járen bezig bij de ca 20.000 kwartieren van mijn kinderen de gezinnen aan te vullen met kinderen.
    Ik ben begonnen in het heden en werk zo terug. Daar waar mogelijk werk ik deze gezinnen uit naar "beneden", dus met zoveel mogelijk nakomelingen, zodat aan ieder gezin een parenteel komt "te hangen". Veel werk, maar wel de moeite waard.

    BeantwoordenVerwijderen